• DOTO Koen

Nog één nachtje slapen

Donderdag is traditiegetrouw een rustdag. De voorbije dagen kwam het er vooral op neer om me mentaal voor te bereiden, goed te eten en genoeg te slapen.

Gisteren ben ik mijn startnummer gaan halen: dan wordt alles al een pak concreter. Om al een stukje parcours te verkennen ben ik van Boom naar Hingene gestapt. Dat was dan meteen de laatste training.

Onder het motto "alles voor de wetenschap" zal ik deze editie trouwens vrijwillig proefkonijn spelen: ik neem deel aan een onderzoek van de concullega's van de UGent over de motivatie voor de 100km (enquête op voorhand, 4 korte vragenlijsten tijdens de tocht en een enquête nadien) én ik zal daarenboven een nieuw scansysteem uittesten... het ding ziet eruit als een enkelband voor surfers.

Enfin, zoals ik al zei: alles voor de wetenschap!

0 keer bekeken

Onze werking wordt gesteund door:

© 2018 by DOENKERS VZW. Proudly created with Wix.com

U bent bezoeker: