DEEL JE FEEST

Heb je een verjaardag, huwelijk, geboorte, jubileum of ander leuk FEEST in het vooruitzicht. Bij een speciale gebeurtenis hoort een speciaal cadeau.

Heb je ook het gevoel dat je alles al hebt en andere mensen de centjes veel beter kunnen gebruiken? 

Vraag je genodigden, vrienden en familie om een gift voor Doenkers vzw. Zo geven jullie honderden kinderen uit Zimbabwe, Thailand en Cambodja toegang tot onderwijs en het uitzicht op een betere toekomst.

Het is heel eenvoudig: neem contact op met ons en laat ons weten dat je de kinderen uit onze projecten wil laten delen in jouw feestvreugde. 

Vermeld op de uitnodiging dat je genodigden een gift kunnen storten voor Doenkers vzw. Wij registreren je actie en geven je een persoonlijke code voor de mededeling. 

Doenkers vzw bezorgt je een overzicht van alle schenkers zodat je ze gepast kan bedanken. Voor giften van 40 euro of meer ontvangt de schenker een fiscaal attest. 

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om eerst zelf het bedrag te verzamelen en nadien te schenken. 

Doenkers vzw bezorgt je graag een fotoreportage (geprint of een digitale powerpoint) die je kan delen met je gasten tijdens je feest. Zo ontdekken je gasten welke projecten Doenkers vzw ondersteunt.